Lörby Mekaniska Kommanditbolag

Blekinge län

Information

969636-3390 är organisationsnummer för verksamheten Lörby Mekaniska Kommanditbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Lörby Mekaniska Kommanditbolag är Kommanditbolag. Det finns idag flera olika Kommanditbolag i Sölvesborg som är den kommunen som Lörby Mekaniska Kommanditbolag finns i.

Lörby Mekaniska Kommanditbolag har varit registrerat sedan 2004-06-24 och det finns flera verksamheter i Blekinge län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Lörby Mekaniska Kommanditbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

Lörby Mekaniska Kommanditbolag är och det finns flera verksamheter i Sölvesborg som också är .

Firmatecknare för Lörby Mekaniska Kommanditbolag är följande:
Firman tecknas av komplementären.

Vill ni komma i kontakt med Lörby Mekaniska Kommanditbolag så kan ni göra det på telefon genom 070-8274263 eller genom brev på följande adress:
Lörbyv. 369, 294 94, Sölvesborg

Svets och reparation.

Det finns olika personer som har en koppling med Lörby Mekaniska Kommanditbolag och det är Nilsson, Hans Inge Peter som är född 1961 och har titeln Komplementär, Nilsson, Eva Birgitta som är född 1962 och har titeln Kommanditdelägare,