Karibakka Kommanditbolag

Blekinge län

Information

Karibakka Kommanditbolag är ett av många verksamheter som finns i Sölvesborg. Det är nämligen den kommunen som Karibakka Kommanditbolag finns i och den tillhör även Blekinge län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Karibakka Kommanditbolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1997-01-01.

Karibakka Kommanditbolag som idag finns i Blekinge län har varit registrerat sedan 1997-02-05. Men sedan 1997-01-01 så har Karibakka Kommanditbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till L. Skolg., 294 31, Sölvesborg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Karibakka Kommanditbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0456-19888.

Sölvesborg arbetar för att verksamheter som Karibakka Kommanditbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Karibakka Kommanditbolag. Det finns flera verksamheter i Blekinge län.

Renovering av möbler samt handel med nya och gamla möbler, inredningar samt därmed förenlig verksamhet. Galleriverksamhet, målarkurser samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Karibakka Kommanditbolag är följande:
Firman tecknas av komplementären..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Karibakka Kommanditbolag och det är följande personer, Malkolmsson, Lars Evert som är född 1934 och har titeln Komplementär, Hector, Gerd Ann-Britt som är född 1947 och har titeln Kommanditdelägare,

Organisationsnummer för Karibakka Kommanditbolag är 969635-1502.