Karoko Bygg & Industriservice Kommanditbolag

Blekinge län

Information

Karoko Bygg & Industriservice Kommanditbolag är ett av många företag som finns i Sölvesborg. Det är nämligen den kommunen som Karoko Bygg & Industriservice Kommanditbolag finns i och den tillhör även Blekinge län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Karoko Bygg & Industriservice Kommanditbolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1997-01-01.

Karoko Bygg & Industriservice Kommanditbolag som idag finns i Blekinge län har varit registrerat sedan 1996-12-19. Men sedan 1997-01-01 så har Karoko Bygg & Industriservice Kommanditbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Ryedalsv. 105, 294 93, Sölvesborg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Karoko Bygg & Industriservice Kommanditbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0456-60082.

Sölvesborg arbetar för att företag som Karoko Bygg & Industriservice Kommanditbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Karoko Bygg & Industriservice Kommanditbolag. Det finns flera företag i Blekinge län.

Byggnadsverksamhet och Blästring, målning och servicearbete inom industrier såsom såg- verk och pappersbruk samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Karoko Bygg & Industriservice Kommanditbolag är följande:
Firman tecknas ensam av -komplementären.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Karoko Bygg & Industriservice Kommanditbolag och det är följande personer, Leino, Thomas Robert som är född 1973 och har titeln Komplementär, Leino, Tiina Ann-Charlott som är född 1978 och har titeln Kommanditdelägare,

Organisationsnummer för Karoko Bygg & Industriservice Kommanditbolag är 969633-6776.