Gemlaboden i Sölvesborg Handelsbolag

Blekinge län

Information

Gemlaboden i Sölvesborg Handelsbolag är ett företag som finns i Sölvesborg. I Gemlaboden i Sölvesborg Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Martinsson, Lars Jörgen som är född 1969 och har titeln Bolagsman, Oesten, Ilona Yvonne som är född 1970 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Gemlaboden i Sölvesborg Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Gemlaboden i Sölvesborg Handelsbolag på telefon 0456-14343.

Försäljning av hälsokost, leksaker, barntillbehör och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Gemlaboden i Sölvesborg Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Gemlaboden i Sölvesborg Handelsbolag är ett av många företag som finns i Blekinge län och Sölvesborg arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Gemlaboden i Sölvesborg Handelsbolag innehar ej F-skattsedel och Gemlaboden i Sölvesborg Handelsbolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Gemlaboden i Sölvesborg Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Gemlaboden i Sölvesborg Handelsbolag har 969632-6777 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Blekinge län.