Sölvesborgs Radio och TV Service Handelsbolag

Blekinge län

Information

Service och försäljning inom radio och TV-branschen och därmed förenlig verksamhet inom det digitala området.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Sölvesborgs Radio och TV Service Handelsbolag vars verksamheterstyp är Handelsbolag.

I Sölvesborg så är Sölvesborgs Radio och TV Service Handelsbolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Handelsbolag och tittar vi till hela Blekinge län så finns det ännu fler.

Sölvesborg arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Sölvesborg och i Blekinge län. Redan 1996-11-18 så skapades Sölvesborgs Radio och TV Service Handelsbolag och verksamheten är har F-skattsedel Sölvesborgs Radio och TV Service Handelsbolag har haft det sedan 1997-01-01.

Sölvesborgs Radio och TV Service Handelsbolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1997-01-01

969632-3204 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Sölvesborg.

Just nu är Sölvesborgs Radio och TV Service Handelsbolag och det finns många verksamheter som är i Blekinge län

Vill ni komma i kontakt med Sölvesborgs Radio och TV Service Handelsbolag så går det att nå dem via telefon på 0456-19975 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Sölvesborgs Radio och TV Service Handelsbolag är Carlsson, Leif Ingemar som är född 1949 och har titeln Bolagsman, Carlsson, Leif Roger Micael som är född 1971 och har titeln Bolagsman, .