Michael Bergfelt Consulting Handelsbolag

Blekinge län

Information

Michael Bergfelt Consulting Handelsbolag är ett företag som finns i Sölvesborg. I Michael Bergfelt Consulting Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Bergfelt, Johan Mikael som är född 1966 och har titeln Bolagsman, Bergfelt, Malena Sofia som är född 1972 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Michael Bergfelt Consulting Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Michael Bergfelt Consulting Handelsbolag på telefon 08-7582506.

Konsultverksamhet inom PR, reklam, marknadsföring, trycksaker och telemarketing. Privat och företagsekonomisk rådgivning. Försäkringsombud samt förmedling och uthyrning av fritidshus och båtar. Handel och förvaltning av värdepapper samt förvaltning av fast och lös egendom.

Idag är Michael Bergfelt Consulting Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Michael Bergfelt Consulting Handelsbolag är ett av många företag som finns i Blekinge län och Sölvesborg arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Michael Bergfelt Consulting Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1998-01-01 och Michael Bergfelt Consulting Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Michael Bergfelt Consulting Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Michael Bergfelt Consulting Handelsbolag har 969630-0376 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Blekinge län.