Infundo datorservice Handelsbolag

Blekinge län

Information

Infundo datorservice Handelsbolag hittar ni ett Blekinge län som inte är som andra län. I Blekinge län hittar ni Sölvesborg som är den kommunen där Infundo datorservice Handelsbolag finns. I Sölvesborg så finns det många olika Handelsbolag och i Blekinge län så finns det ännu fler Handelsbolag. Infundo datorservice Handelsbolag tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har ej F-skatt. Infundo datorservice Handelsbolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Infundo datorservice Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Slottsallén 5, 294 31, Sölvesborg men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på .

Sölvesborg arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Blekinge län för att locka till sig fler verksamheter.

Infundo datorservice Handelsbolag har idag 969629-0742 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för Infundo datorservice Handelsbolag

Konsultverksamhet inom datorbranschen.

I Infundo datorservice Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Roth, Björn Erik som är född 1973 och har titeln Bolagsman, Sonestad, Johan Patrik som är född 1974 och har titeln Bolagsman, .