Lingontuvan Handelsbolag

Blekinge län

Information

Utbildning, kursverksamhet och arrangemang inom följande områden: friluftsliv, miljö och internationella frågor (biståndsverksamhet, u-landsinformation och utbytesprogram). Försäljning av material, egenproducerat eller inköpt med anknytning till ovanstående.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Lingontuvan Handelsbolag vars bolagstyp är Handelsbolag.

I Sölvesborg så är Lingontuvan Handelsbolag ett av många bolag vars bolagstyp är Handelsbolag och tittar vi till hela Blekinge län så finns det ännu fler.

Sölvesborg arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Sölvesborg och i Blekinge län. Redan 1996-02-19 så skapades Lingontuvan Handelsbolag och bolaget är har ej F-skattsedel.

969624-1034 är organisationsnummret för bolaget som finns i Sölvesborg.

Just nu är Lingontuvan Handelsbolag och det finns många bolag som är i Blekinge län

Vill ni komma i kontakt med Lingontuvan Handelsbolag så går det att nå dem via telefon på 0456-14805 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Lingontuvan Handelsbolag är Söderdahl, Anders Villy som är född 1950 och har titeln Bolagsman, Söderdahl, Viveka Ing-Margareth som är född 1953 och har titeln Bolagsman, .