Mjällby Pensionat och Gästgivargård Kommanditbolag

Blekinge län

Information

I Sölvesborg finns det ett Kommanditbolag som heter Mjällby Pensionat och Gästgivargård Kommanditbolag. Det finns flera verksamheter som liknar Mjällby Pensionat och Gästgivargård Kommanditbolag i Blekinge län. Sölvesborg är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Mjällby Pensionat och Gästgivargård Kommanditbolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1995-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Blekinge län.

Sedan 1997-08-05 så har Mjällby Pensionat och Gästgivargård Kommanditbolag varit registrerat och sedan 1995-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Mjällby Pensionat och Gästgivargård Kommanditbolag och det finns fler verksamheter som är det i Sölvesborg.

Vill man komma i kontakt med Mjällby Pensionat och Gästgivargård Kommanditbolag så kan man gör det genom att posta ett brev till V. Mjällbyv., 294 71, Sölvesborg. Vi ni istället prata med Mjällby Pensionat och Gästgivargård Kommanditbolag så kan ni göra det på 0456-50337.

Hotell & pensionat, matservering för interna och externa gäster, servering av "cafe typ" för interna och externa.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Frank, Bosse Gunnar som är född 1955 och har titeln Komplementär, Mörkstedt, Nils Christian som är född 1962 och har titeln Kommanditdelägare, .

Firman tecknas av komplementären. .

Mjällby Pensionat och Gästgivargård Kommanditbolag har 969618-7203 som sitt organisationsnummer.