Procona Konsult & Invest Kommanditbolag

Blekinge län

Information

Kommanditbolag finns det flera av i Sölvesborg och Procona Konsult & Invest Kommanditbolag är ett av dem. Blekinge län är ett stort län där det finns många företag där och Procona Konsult & Invest Kommanditbolag är ett av dem. Statusen för Procona Konsult & Invest Kommanditbolag är att Bolaget är aktivt.

Procona Konsult & Invest Kommanditbolag är ett Kommanditbolag och skapades 1995-03-08. Det finns flera olika företag i Blekinge län som är ett stort län. Sölvesborg där företaget finns i jobbar för att företag som Procona Konsult & Invest Kommanditbolag ska trivas.

Procona Konsult & Invest Kommanditbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Sölvesborg så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Konsultverksamhet inom inredning, byggnation och förvaltning av fastigheter och motorfordon av historiskt intresse.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Procona Konsult & Invest Kommanditbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01.

Idag är Procona Konsult & Invest Kommanditbolag och det finns flera företag som är det idag i Sölvesborg.

Vill man komma i kontakt med Procona Konsult & Invest Kommanditbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0456-19950.

Firman tecknas av komplementären..

De som är på något sätt har med Procona Konsult & Invest Kommanditbolag är Fischer, Fritz Roger som är född 1948 och har titeln Komplementär, Fischer, Frank Fredrik som är född 1974 och har titeln Kommanditdelägare, .

Procona Konsult & Invest Kommanditbolag har 969612-9973 som sitt organisationsnummer.