Sölvesborgs Nice noise ljud och ljus Handelsbolag

Blekinge län

Information

Sölvesborgs Nice noise ljud och ljus Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Sölvesborg. Det är nämligen den kommunen som Sölvesborgs Nice noise ljud och ljus Handelsbolag finns i och den tillhör även Blekinge län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Sölvesborgs Nice noise ljud och ljus Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2008-07-17.

Sölvesborgs Nice noise ljud och ljus Handelsbolag som idag finns i Blekinge län har varit registrerat sedan 1994-09-26. Men sedan 2008-07-17 så har Sölvesborgs Nice noise ljud och ljus Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Asplyckeg. 27, 294 34, Sölvesborg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Sölvesborgs Nice noise ljud och ljus Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0456-12239.

Sölvesborg arbetar för att verksamheter som Sölvesborgs Nice noise ljud och ljus Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Sölvesborgs Nice noise ljud och ljus Handelsbolag. Det finns flera verksamheter i Blekinge län.

Ljudanläggning och uthyrning.

Firmatecknare för Sölvesborgs Nice noise ljud och ljus Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Sölvesborgs Nice noise ljud och ljus Handelsbolag och det är följande personer, Jeppsson, Mats Håkan Evert som är född 1955 och har titeln Bolagsman, Åsman, John Martin som är född 1969 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Sölvesborgs Nice noise ljud och ljus Handelsbolag är 969606-5037.