LAMMBO Handelsbolag

Blekinge län

Information

LAMMBO Handelsbolag hittar ni ett Blekinge län som inte är som andra län. I Blekinge län hittar ni Sölvesborg som är den kommunen där LAMMBO Handelsbolag finns. I Sölvesborg så finns det många olika Handelsbolag och i Blekinge län så finns det ännu fler Handelsbolag. LAMMBO Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och företaget har F-skatt vilket LAMMBO Handelsbolag har haft sedan 2004-11-25. LAMMBO Handelsbolag har funnits sedan och 2004-11-25 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till LAMMBO Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Syrenv. 31, 294 93, Sölvesborg men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0456-30331.

Sölvesborg arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Blekinge län för att locka till sig fler företag.

LAMMBO Handelsbolag har idag 969601-9281 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av Daniel Gren. är den som för stunden ansvarar för LAMMBO Handelsbolag

Bedriva internet och postorderhandel med företrädesvis leksaker.

I LAMMBO Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Green, Karl Daniel Gösta som är född 1973 och har titeln Bolagsman, Gren, Lars Inge Gösta som är född 1944 och har titeln Bolagsman, Gren, Lola Gudrun Irene som är född 1944 och har titeln Bolagsman, .