Handelsbolaget Stallbyggen

Blekinge län

Information

936200-3965 är organisationsnummer för företaget Handelsbolaget Stallbyggen. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Handelsbolaget Stallbyggen är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Sölvesborg som är den kommunen som Handelsbolaget Stallbyggen finns i.

Handelsbolaget Stallbyggen har varit registrerat sedan 1975-01-09 och det finns flera företag i Blekinge län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Handelsbolaget Stallbyggen så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1977-01-01.

Handelsbolaget Stallbyggen är och det finns flera bolag i Sölvesborg som också är .

Firmatecknare för Handelsbolaget Stallbyggen är följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Handelsbolaget Stallbyggen så kan ni göra det på telefon genom 0456-10401 eller genom brev på följande adress:
Löparev. 2, 294 39, Sölvesborg

Försäljning av lantbruksbyggnader och inredningar.

Det finns olika personer som har en koppling med Handelsbolaget Stallbyggen och det är Antonsson, Stina Britt-Mari som är född 1946 och har titeln Bolagsman, Antonsson, Sven-Inge som är född 1941 och har titeln Bolagsman,