Sölvesborgs Revisionsbyrå, Inge och Anne-Britt Persson Handelsbolag

Blekinge län

Information

Sölvesborgs Revisionsbyrå, Inge och Anne-Britt Persson Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Sölvesborg. Det är nämligen den kommunen som Sölvesborgs Revisionsbyrå, Inge och Anne-Britt Persson Handelsbolag finns i och den tillhör även Blekinge län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Sölvesborgs Revisionsbyrå, Inge och Anne-Britt Persson Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Sölvesborgs Revisionsbyrå, Inge och Anne-Britt Persson Handelsbolag som idag finns i Blekinge län har varit registrerat sedan 1968-01-22. Men sedan 1986-01-01 så har Sölvesborgs Revisionsbyrå, Inge och Anne-Britt Persson Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Rundg. 1, 294 31, Sölvesborg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Sölvesborgs Revisionsbyrå, Inge och Anne-Britt Persson Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0456-12134.

Sölvesborg arbetar för att verksamheter som Sölvesborgs Revisionsbyrå, Inge och Anne-Britt Persson Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Sölvesborgs Revisionsbyrå, Inge och Anne-Britt Persson Handelsbolag. Det finns flera verksamheter i Blekinge län.

Revisions- och bokföringsbyrå.

Firmatecknare för Sölvesborgs Revisionsbyrå, Inge och Anne-Britt Persson Handelsbolag är följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Sölvesborgs Revisionsbyrå, Inge och Anne-Britt Persson Handelsbolag och det är följande personer, Persson, Per Inge som är född 1928 och har titeln Bolagsman, Persson, Siv Anne-Britt som är född 1933 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Sölvesborgs Revisionsbyrå, Inge och Anne-Britt Persson Handelsbolag är 936200-2835.