Handelsbolaget Frisörstugan i Sölvesborg

Blekinge län

Information

Handelsbolaget Frisörstugan i Sölvesborg är ett av många företag som finns i Sölvesborg. Det är nämligen den kommunen som Handelsbolaget Frisörstugan i Sölvesborg finns i och den tillhör även Blekinge län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Handelsbolaget Frisörstugan i Sölvesborg är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2008-05-22.

Handelsbolaget Frisörstugan i Sölvesborg som idag finns i Blekinge län har varit registrerat sedan 1993-03-22. Men sedan 2008-05-22 så har Handelsbolaget Frisörstugan i Sölvesborg varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Stortorget 9, 294 31, Sölvesborg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Handelsbolaget Frisörstugan i Sölvesborg så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0456-13338.

Sölvesborg arbetar för att företag som Handelsbolaget Frisörstugan i Sölvesborg ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Handelsbolaget Frisörstugan i Sölvesborg. Det finns flera företag i Blekinge län.

Frisörrörelse.

Firmatecknare för Handelsbolaget Frisörstugan i Sölvesborg är följande:
Firman tecknas gemensamt av -bolagsmännen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Handelsbolaget Frisörstugan i Sölvesborg och det är följande personer, Gylling Hallén, Britt-Inger som är född 1953 och har titeln Bolagsman, Landin, Kerstin Elisabeth som är född 1951 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Handelsbolaget Frisörstugan i Sölvesborg är 916533-7388.