Hultets Förvaltning Kommanditbolag

Blekinge län

Information

916533-7180 är organisationsnummer för företaget Hultets Förvaltning Kommanditbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hultets Förvaltning Kommanditbolag är Kommanditbolag. Det finns idag flera olika Kommanditbolag i Sölvesborg som är den kommunen som Hultets Förvaltning Kommanditbolag finns i.

Hultets Förvaltning Kommanditbolag har varit registrerat sedan 1993-02-12 och det finns flera företag i Blekinge län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-09-04 vill man istället veta hur det står till med momsen för Hultets Förvaltning Kommanditbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

Hultets Förvaltning Kommanditbolag är och det finns flera bolag i Sölvesborg som också är .

Firmatecknare för Hultets Förvaltning Kommanditbolag är följande:
Firman tecknas av komplementären.

Vill ni komma i kontakt med Hultets Förvaltning Kommanditbolag så kan ni göra det på telefon genom 0456-39180 eller genom brev på följande adress:
Svetsarev. 3, 294 39, Sölvesborg

Bolaget skall äga och förvalta fast och lös egendom, trav-tävling och uppfödning.

Det finns olika personer som har en koppling med Hultets Förvaltning Kommanditbolag och det är BOM Fastighetsförvaltning AB som är född och har titeln Komplementär, Möller, Hans Nicklas som är född 1970 och har titeln Kommanditdelägare, Möller, Jennie Margareta som är född 1968 och har titeln Kommanditdelägare, Nilsson, Sara Helena som är född 1975 och har titeln Revisor, Ohlsson, Johan Anders-Petter som är född 1974 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor