Hälleviks Camping och Turistservice Handelsbolag

Blekinge län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Sölvesborg och Hälleviks Camping och Turistservice Handelsbolag är ett av dem. Blekinge län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Hälleviks Camping och Turistservice Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Hälleviks Camping och Turistservice Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Hälleviks Camping och Turistservice Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 1993-02-03. Det finns flera olika verksamheter i Blekinge län som är ett stort län. Sölvesborg där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Hälleviks Camping och Turistservice Handelsbolag ska trivas.

Hälleviks Camping och Turistservice Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Sölvesborg så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Campingverksamhet och därvid närliggande verksamhet, samt turistserviceverksamhet inom regionen.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Hälleviks Camping och Turistservice Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1993-01-01.

Idag är Hälleviks Camping och Turistservice Handelsbolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Sölvesborg.

Vill man komma i kontakt med Hälleviks Camping och Turistservice Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0456-52714.

; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Hälleviks Camping och Turistservice Handelsbolag är Håkansson, Axel Torbjörn som är född 1956 och har titeln Bolagsman, Jönsson, Bo Christer som är född 1956 och har titeln Bolagsman, .

Hälleviks Camping och Turistservice Handelsbolag har 916533-7123 som sitt organisationsnummer.