Naturbolaget TLA Handelsbolag

Blekinge län

Information

Naturbolaget TLA Handelsbolag är en verksamhet som finns i Sölvesborg. I Naturbolaget TLA Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Nilsson, Barbro Ylva Kristina som är född 1946 och har titeln Bolagsman, Nilsson, Tord Lars-Ante som är född 1941 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Naturbolaget TLA Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Naturbolaget TLA Handelsbolag på telefon 0456-16084.

Bolaget skall bedriva uthyrning upplåtelse av fiske med förenlig verksamhet. Verksamhet inom landskapsvård. Konsultverksamhet inom mark- och anläggningsbranschen.

Idag är Naturbolaget TLA Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Naturbolaget TLA Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Blekinge län och Sölvesborg arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Naturbolaget TLA Handelsbolag innehar ej F-skattsedel och Naturbolaget TLA Handelsbolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Naturbolaget TLA Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av Tord Lars-Ante Nilsson ensam.

Naturbolaget TLA Handelsbolag har 916533-5317 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är inaktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är inaktivt i Blekinge län.