SNACKS produktions handelsbolag

Blekinge län

Information

916533-4393 är organisationsnummer för företaget SNACKS produktions handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som SNACKS produktions handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Sölvesborg som är den kommunen som SNACKS produktions handelsbolag finns i.

SNACKS produktions handelsbolag har varit registrerat sedan 1991-08-14 och det finns flera företag i Blekinge län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för SNACKS produktions handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

SNACKS produktions handelsbolag är och det finns flera bolag i Sölvesborg som också är .

Firmatecknare för SNACKS produktions handelsbolag är följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med SNACKS produktions handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0456-19965 eller genom brev på följande adress:
Timotejv. 11, 294 37, Sölvesborg

Turné- och musikproduktion och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med SNACKS produktions handelsbolag och det är Andersson, Bo Roland som är född 1956 och har titeln Bolagsman, Andersson, Eva Monica som är född 1961 och har titeln Bolagsman,