Borgmans Bygg o Golv Handelsbolag

Blekinge län

Information

916533-2678 är organisationsnummer för verksamheten Borgmans Bygg o Golv Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Borgmans Bygg o Golv Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Sölvesborg som är den kommunen som Borgmans Bygg o Golv Handelsbolag finns i.

Borgmans Bygg o Golv Handelsbolag har varit registrerat sedan 1990-09-07 och det finns flera verksamheter i Blekinge län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Borgmans Bygg o Golv Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1990-01-01.

Borgmans Bygg o Golv Handelsbolag är och det finns flera verksamheter i Sölvesborg som också är .

Firmatecknare för Borgmans Bygg o Golv Handelsbolag är följande:
; Firman tecknas av Borgman, Ulf Peter Friman.

Vill ni komma i kontakt med Borgmans Bygg o Golv Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0456-51353 eller genom brev på följande adress:
Hagtornsv. 5, 294 74, Sölvesborg

Bygg och golv samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Borgmans Bygg o Golv Handelsbolag och det är Borgman, Stina Ingegärd som är född 1950 och har titeln Bolagsman, Borgman, Ulf Peter Friman som är född 1950 och har titeln Bolagsman,