Handelsbolaget ASPEN

Blekinge län

Information

Handelsbolaget ASPEN hittar ni ett Blekinge län som inte är som andra län. I Blekinge län hittar ni Sölvesborg som är den kommunen där Handelsbolaget ASPEN finns. I Sölvesborg så finns det många olika Handelsbolag och i Blekinge län så finns det ännu fler Handelsbolag. Handelsbolaget ASPEN tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har F-skatt vilket Handelsbolaget ASPEN har haft sedan 2008-05-29. Handelsbolaget ASPEN har funnits sedan och 2008-05-29 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Handelsbolaget ASPEN så kan ni göra det genom att skicka er post till Häggv. 7, 294 76, Sölvesborg men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0456-31804.

Sölvesborg arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Blekinge län för att locka till sig fler verksamheter.

Handelsbolaget ASPEN har idag 916533-1969 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -bolagsmännen är den som för stunden ansvarar för Handelsbolaget ASPEN

Konsultativ verksamhet inom bland annat administration, ADB och ekonomi.

I Handelsbolaget ASPEN så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nilsson, Linda Susanne som är född 1959 och har titeln Bolagsman, Nilsson, Stefan Per-Anders som är född 1957 och har titeln Bolagsman, .