Marinservice G. Nilsson Kommanditbolag

Blekinge län

Information

Marinservice G. Nilsson Kommanditbolag är ett av många bolag som finns i Sölvesborg. Det är nämligen den kommunen som Marinservice G. Nilsson Kommanditbolag finns i och den tillhör även Blekinge län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Marinservice G. Nilsson Kommanditbolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1999-01-01.

Marinservice G. Nilsson Kommanditbolag som idag finns i Blekinge län har varit registrerat sedan 1989-03-28. Men sedan 1999-01-01 så har Marinservice G. Nilsson Kommanditbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Markasträtet 198, 294 94, Sölvesborg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Marinservice G. Nilsson Kommanditbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Sölvesborg arbetar för att bolag som Marinservice G. Nilsson Kommanditbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Marinservice G. Nilsson Kommanditbolag. Det finns flera bolag i Blekinge län.

Dykeriarbete, svetsning både över och under vatten.

Firmatecknare för Marinservice G. Nilsson Kommanditbolag är följande:
; Firman tecknas av Nilsson, Bo Hilding Roger..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Marinservice G. Nilsson Kommanditbolag och det är följande personer, Nilsson, Bo Hilding Roger som är född 1956 och har titeln Komplementär, Nilsson, Lena Kristina som är född 1959 och har titeln Kommanditdelägare,

Organisationsnummer för Marinservice G. Nilsson Kommanditbolag är 916429-9613.