Handelsbolaget Linö

Blekinge län

Information

916429-8987 är organisationsnummer för bolaget Handelsbolaget Linö. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Handelsbolaget Linö är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Sölvesborg som är den kommunen som Handelsbolaget Linö finns i.

Handelsbolaget Linö har varit registrerat sedan 1989-01-10 och det finns flera bolag i Blekinge län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Handelsbolaget Linö så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1989-01-01.

Handelsbolaget Linö är och det finns flera bolag i Sölvesborg som också är .

Firmatecknare för Handelsbolaget Linö är följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Handelsbolaget Linö så kan ni göra det på telefon genom 0456-51436 eller genom brev på följande adress:
Hagtornsv. 12, 294 74, Sölvesborg

Fiske.

Det finns olika personer som har en koppling med Handelsbolaget Linö och det är Einarsson, Anna Elisabeth som är född 1956 och har titeln Bolagsman, Einarsson, Lars-Göran Einar som är född 1954 och har titeln Bolagsman,