Mixit Kommanditbolag

Blekinge län

Information

916429-7526 är organisationsnummer för verksamheten Mixit Kommanditbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Mixit Kommanditbolag är Kommanditbolag. Det finns idag flera olika Kommanditbolag i Sölvesborg som är den kommunen som Mixit Kommanditbolag finns i.

Mixit Kommanditbolag har varit registrerat sedan 1988-05-13 och det finns flera verksamheter i Blekinge län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Mixit Kommanditbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1992-01-01.

Mixit Kommanditbolag är och det finns flera verksamheter i Sölvesborg som också är .

Firmatecknare för Mixit Kommanditbolag är följande:
; Firman tecknas av komplementären.

Vill ni komma i kontakt med Mixit Kommanditbolag så kan ni göra det på telefon genom 0456-25522 eller genom brev på följande adress:
Ringv. 4, 294 35, Sölvesborg

Damfrisering.

Det finns olika personer som har en koppling med Mixit Kommanditbolag och det är Andersson, Yvonne Rose-Marie som är född 1950 och har titeln Komplementär, Dolata, Edward Michal som är född 1952 och har titeln Kommanditdelägare,