Bröderna Thagessons M F Handelsbolag

Blekinge län

Information

Bröderna Thagessons M F Handelsbolag hittar ni ett Blekinge län som inte är som andra län. I Blekinge län hittar ni Sölvesborg som är den kommunen där Bröderna Thagessons M F Handelsbolag finns. I Sölvesborg så finns det många olika Handelsbolag och i Blekinge län så finns det ännu fler Handelsbolag. Bröderna Thagessons M F Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och bolaget har ej F-skatt. Bröderna Thagessons M F Handelsbolag har funnits sedan och 2008-05-15 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Bröderna Thagessons M F Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Mörbyv. 184, 294 94, Sölvesborg men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Sölvesborg arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Blekinge län för att locka till sig fler bolag.

Bröderna Thagessons M F Handelsbolag har idag 916429-6569 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -bolagsmännen är den som för stunden ansvarar för Bröderna Thagessons M F Handelsbolag

Minkuppfödning.

I Bröderna Thagessons M F Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Tagesson, Pär-Håkan som är född 1963 och har titeln Bolagsman, Tagesson, Sven Inge som är född 1958 och har titeln Bolagsman, Thagesson, Jan Rune Lennart som är född 1952 och har titeln Bolagsman, .