Mattor och Miljö P-W Zimmerdahl Kommanditbolag

Blekinge län

Information

Mattor och Miljö P-W Zimmerdahl Kommanditbolag hittar ni ett Blekinge län som inte är som andra län. I Blekinge län hittar ni Sölvesborg som är den kommunen där Mattor och Miljö P-W Zimmerdahl Kommanditbolag finns. I Sölvesborg så finns det många olika Kommanditbolag och i Blekinge län så finns det ännu fler Kommanditbolag. Mattor och Miljö P-W Zimmerdahl Kommanditbolag tillhör bolagstypen Kommanditbolag och företaget har ej F-skatt. Mattor och Miljö P-W Zimmerdahl Kommanditbolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Mattor och Miljö P-W Zimmerdahl Kommanditbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0456-14046.

Sölvesborg arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Blekinge län för att locka till sig fler företag.

Mattor och Miljö P-W Zimmerdahl Kommanditbolag har idag 916429-5439 som sitt organisationummer.

; Firman tecknas av komplementären, samt av prokurist. är den som för stunden ansvarar för Mattor och Miljö P-W Zimmerdahl Kommanditbolag

Handel med möbler, mattor, armaturer och presentartiklar samt därmed förenlig verksamhet.

I Mattor och Miljö P-W Zimmerdahl Kommanditbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Zimmerdahl, Per-Vilhelm som är född 1941 och har titeln Komplementär, Zimmerdahl, Eva Margareta som är född 1940 och har titeln Kommanditdelägare, Zimmerdahl, Eva Margareta som är född 1940 och har titeln Prokurist, .