Kristinas Fotvård Kommanditbolag

Blekinge län

Information

Kristinas Fotvård Kommanditbolag hittar ni ett Blekinge län som inte är som andra län. I Blekinge län hittar ni Sölvesborg som är den kommunen där Kristinas Fotvård Kommanditbolag finns. I Sölvesborg så finns det många olika Kommanditbolag och i Blekinge län så finns det ännu fler Kommanditbolag. Kristinas Fotvård Kommanditbolag tillhör bolagstypen Kommanditbolag och bolaget har F-skatt vilket Kristinas Fotvård Kommanditbolag har haft sedan 2006-05-11. Kristinas Fotvård Kommanditbolag har funnits sedan och 2006-05-11 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Kristinas Fotvård Kommanditbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Furumov. 95, 294 76, Sölvesborg men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Sölvesborg arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Blekinge län för att locka till sig fler bolag.

Kristinas Fotvård Kommanditbolag har idag 916429-3665 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av komplementären. är den som för stunden ansvarar för Kristinas Fotvård Kommanditbolag

Fotvård och därmed förenlig verksamhet.

I Kristinas Fotvård Kommanditbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Olsson, Kristina Elisabet som är född 1963 och har titeln Komplementär, Eliasson, Lars Krister som är född 1950 och har titeln Kommanditdelägare, .