Fiskelaget TELLUS Handelsbolag

Blekinge län

Information

916429-3525 är organisationsnummer för verksamheten Fiskelaget TELLUS Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Fiskelaget TELLUS Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Sölvesborg som är den kommunen som Fiskelaget TELLUS Handelsbolag finns i.

Fiskelaget TELLUS Handelsbolag har varit registrerat sedan 1986-04-11 och det finns flera verksamheter i Blekinge län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Fiskelaget TELLUS Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1986-01-01.

Fiskelaget TELLUS Handelsbolag är och det finns flera verksamheter i Sölvesborg som också är .

Firmatecknare för Fiskelaget TELLUS Handelsbolag är följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Fiskelaget TELLUS Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 010-2444879 eller genom brev på följande adress:
Stenbackagränd 2, 294 95, Sölvesborg

Fiske.

Det finns olika personer som har en koppling med Fiskelaget TELLUS Handelsbolag och det är Nordgren, Irene Anneli som är född 1958 och har titeln Bolagsman, Nordgren, Tord Urban som är född 1958 och har titeln Bolagsman,