Handelsbolaget J & A Axelsson

Blekinge län

Information

Handelsbolaget J & A Axelsson är ett av många verksamheter som finns i Sölvesborg. Det är nämligen den kommunen som Handelsbolaget J & A Axelsson finns i och den tillhör även Blekinge län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Handelsbolaget J & A Axelsson som idag finns i Blekinge län har varit registrerat sedan 1985-12-23. Men sedan 1986-01-01 så har Handelsbolaget J & A Axelsson varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Olsagränd 7, 294 74, Sölvesborg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Handelsbolaget J & A Axelsson så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 010-2700385.

Sölvesborg arbetar för att verksamheter som Handelsbolaget J & A Axelsson ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Handelsbolaget J & A Axelsson. Det finns flera verksamheter i Blekinge län.

Fiske.

Firmatecknare för Handelsbolaget J & A Axelsson är följande:
Firman tecknas av Axelsson, Anders Bert Gustaf..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Handelsbolaget J & A Axelsson och det är följande personer, Axelsson, Anders Bert Gustaf som är född 1944 och har titeln Bolagsman, Axelsson, Anna Helena som är född 1971 och har titeln Bolagsman, Axelsson, Anne-Marie Caroline som är född 1975 och har titeln Bolagsman, Axelsson, Paula Erika Eleonor som är född 1979 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Handelsbolaget J & A Axelsson är 916429-3004.