Bröderna Stenros Minkfarm Handelsbolag

Blekinge län

Information

Bröderna Stenros Minkfarm Handelsbolag är ett av många bolag som finns i Sölvesborg. Det är nämligen den kommunen som Bröderna Stenros Minkfarm Handelsbolag finns i och den tillhör även Blekinge län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Bröderna Stenros Minkfarm Handelsbolag som idag finns i Blekinge län har varit registrerat sedan 1985-07-26. Men sedan 1985-01-01 så har Bröderna Stenros Minkfarm Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Nyhavav. 28, 294 95, Sölvesborg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Bröderna Stenros Minkfarm Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Sölvesborg arbetar för att bolag som Bröderna Stenros Minkfarm Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Bröderna Stenros Minkfarm Handelsbolag. Det finns flera bolag i Blekinge län.

Minkuppfödning.

Firmatecknare för Bröderna Stenros Minkfarm Handelsbolag är följande:
; Firman tecknas av Stenros, Sven Jan-Erik..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Bröderna Stenros Minkfarm Handelsbolag och det är följande personer, Stenros, Sven Håkan Patrik som är född 1968 och har titeln Bolagsman, Stenros, Sven Jan-Erik som är född 1945 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Bröderna Stenros Minkfarm Handelsbolag är 916429-2121.