Tommy's Fiskservice Kommanditbolag

Blekinge län

Information

916429-1735 är organisationsnummer för verksamheten Tommy's Fiskservice Kommanditbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Tommy's Fiskservice Kommanditbolag är Kommanditbolag. Det finns idag flera olika Kommanditbolag i Sölvesborg som är den kommunen som Tommy's Fiskservice Kommanditbolag finns i.

Tommy's Fiskservice Kommanditbolag har varit registrerat sedan 1985-05-13 och det finns flera verksamheter i Blekinge län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Tommy's Fiskservice Kommanditbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1993-01-01.

Tommy's Fiskservice Kommanditbolag är och det finns flera verksamheter i Sölvesborg som också är .

Firmatecknare för Tommy's Fiskservice Kommanditbolag är följande:
; Firman tecknas av komplementären.

Vill ni komma i kontakt med Tommy's Fiskservice Kommanditbolag så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Nogersund Hamnen, 294 95, Sölvesborg

Fiske. Fiskfilétering, mottagning och lossning av fisk samt fiskhandel.

Det finns olika personer som har en koppling med Tommy's Fiskservice Kommanditbolag och det är Strömberg, Lars Tommy som är född 1963 och har titeln Komplementär, Strömberg, John-Axel Ingolv som är född 1925 och har titeln Kommanditdelägare,