Ottossons Hyrtruckar Handelsbolag

Blekinge län

Information

Ottossons Hyrtruckar Handelsbolag är ett av många bolag som finns i Sölvesborg. Det är nämligen den kommunen som Ottossons Hyrtruckar Handelsbolag finns i och den tillhör även Blekinge län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Ottossons Hyrtruckar Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1995-01-01.

Ottossons Hyrtruckar Handelsbolag som idag finns i Blekinge län har varit registrerat sedan 1984-10-26. Men sedan 1985-01-01 så har Ottossons Hyrtruckar Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Norjev. 65, 294 76, Sölvesborg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Ottossons Hyrtruckar Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0456-31770.

Sölvesborg arbetar för att bolag som Ottossons Hyrtruckar Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Ottossons Hyrtruckar Handelsbolag. Det finns flera bolag i Blekinge län.

Uthyrning av truckar och tillbehör samt därmed förenlig verksam- het.

Firmatecknare för Ottossons Hyrtruckar Handelsbolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -bolagsmännen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Ottossons Hyrtruckar Handelsbolag och det är följande personer, Ottosson, Sonja Angela Margareta som är född 1941 och har titeln Bolagsman, Saleskog, Anette Marie Angela som är född 1966 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Ottossons Hyrtruckar Handelsbolag är 916429-0273.