Hydraulik och Motor Produkter Olle Olsson Kommanditbolag

Blekinge län

Information

I Sölvesborg finns det ett Kommanditbolag som heter Hydraulik och Motor Produkter Olle Olsson Kommanditbolag. Det finns flera bolag som liknar Hydraulik och Motor Produkter Olle Olsson Kommanditbolag i Blekinge län. Sölvesborg är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Hydraulik och Motor Produkter Olle Olsson Kommanditbolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1999-01-01 och det finns flera bolag som är det i Blekinge län.

Sedan 1999-04-09 så har Hydraulik och Motor Produkter Olle Olsson Kommanditbolag varit registrerat och sedan 1999-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Hydraulik och Motor Produkter Olle Olsson Kommanditbolag och det finns fler bolag som är det i Sölvesborg.

Vill man komma i kontakt med Hydraulik och Motor Produkter Olle Olsson Kommanditbolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Klövastensv. 9, 294 95, Sölvesborg. Vi ni istället prata med Hydraulik och Motor Produkter Olle Olsson Kommanditbolag så kan ni göra det på 0456-52251.

Mekanisk verkstad.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Olsson, Lars Olle Evert som är född 1956 och har titeln Komplementär, Olsson, Mona Ann-Sofi som är född 1959 och har titeln Kommanditdelägare, .

Firman tecknas av komplementären. .

Hydraulik och Motor Produkter Olle Olsson Kommanditbolag har 916428-9291 som sitt organisationsnummer.