Handelsbolaget Bert och Mari-Ann Nordgren Fiskelag

Blekinge län

Information

916428-9218 är organisationsnummer för företaget Handelsbolaget Bert och Mari-Ann Nordgren Fiskelag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Handelsbolaget Bert och Mari-Ann Nordgren Fiskelag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Sölvesborg som är den kommunen som Handelsbolaget Bert och Mari-Ann Nordgren Fiskelag finns i.

Handelsbolaget Bert och Mari-Ann Nordgren Fiskelag har varit registrerat sedan 1984-04-25 och det finns flera företag i Blekinge län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Handelsbolaget Bert och Mari-Ann Nordgren Fiskelag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1984-01-01.

Handelsbolaget Bert och Mari-Ann Nordgren Fiskelag är och det finns flera bolag i Sölvesborg som också är .

Firmatecknare för Handelsbolaget Bert och Mari-Ann Nordgren Fiskelag är följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Handelsbolaget Bert och Mari-Ann Nordgren Fiskelag så kan ni göra det på telefon genom 0456-51394 eller genom brev på följande adress:
Hagtornsv. 23, 294 74, Sölvesborg

Fiske.

Det finns olika personer som har en koppling med Handelsbolaget Bert och Mari-Ann Nordgren Fiskelag och det är Nordgren, Bert Runar Erland som är född 1946 och har titeln Bolagsman, Nordgren, Ingegärd Mari-Ann som är född 1949 och har titeln Bolagsman,