Charlie's Fryst & Grönt Handelsbolag

Blekinge län

Information

Charlie's Fryst & Grönt Handelsbolag är en verksamhet som finns i Sölvesborg. I Charlie's Fryst & Grönt Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Gustafsson, Carla Irene Ros-Marie som är född 1951 och har titeln Bolagsman, Gustafsson, Charlie Karl-Olof Osvald som är född 1943 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Charlie's Fryst & Grönt Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Charlie's Fryst & Grönt Handelsbolag på telefon 0456-30204.

Odling av och handel med grönsaker, handel med frysta och kylda varor samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Charlie's Fryst & Grönt Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Charlie's Fryst & Grönt Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Blekinge län och Sölvesborg arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Charlie's Fryst & Grönt Handelsbolag innehar ej F-skattsedel och Charlie's Fryst & Grönt Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2008-05-08.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Charlie's Fryst & Grönt Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -bolagsmännen

Charlie's Fryst & Grönt Handelsbolag har 916428-7915 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Blekinge län.