Kommanditbolaget Ljungkulla Minkfarm

Blekinge län

Information

Kommanditbolaget Ljungkulla Minkfarm är ett av många bolag som finns i Sölvesborg. Det är nämligen den kommunen som Kommanditbolaget Ljungkulla Minkfarm finns i och den tillhör även Blekinge län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Kommanditbolaget Ljungkulla Minkfarm som idag finns i Blekinge län har varit registrerat sedan 1997-04-09. Men sedan 1984-01-01 så har Kommanditbolaget Ljungkulla Minkfarm varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Klövastensv. 37, 294 95, Sölvesborg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Kommanditbolaget Ljungkulla Minkfarm så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0456-52959.

Sölvesborg arbetar för att bolag som Kommanditbolaget Ljungkulla Minkfarm ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Kommanditbolaget Ljungkulla Minkfarm. Det finns flera bolag i Blekinge län.

Pälsdjursuppfödning.

Firmatecknare för Kommanditbolaget Ljungkulla Minkfarm är följande:
Firman tecknas av komplementären..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Kommanditbolaget Ljungkulla Minkfarm och det är följande personer, Levinsson, Lars Åke Joakim som är född 1968 och har titeln Komplementär, Levinsson, Inga Birgit som är född 1940 och har titeln Kommanditdelägare,

Organisationsnummer för Kommanditbolaget Ljungkulla Minkfarm är 916428-6412.