Handelsbolaget Ruth och Lars-Rolands Minkfarm

Blekinge län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Sölvesborg och Handelsbolaget Ruth och Lars-Rolands Minkfarm är ett av dem. Blekinge län är ett stort län där det finns många företag där och Handelsbolaget Ruth och Lars-Rolands Minkfarm är ett av dem. Statusen för Handelsbolaget Ruth och Lars-Rolands Minkfarm är att Bolaget är aktivt.

Handelsbolaget Ruth och Lars-Rolands Minkfarm är ett Handelsbolag och skapades 1981-05-20. Det finns flera olika företag i Blekinge län som är ett stort län. Sölvesborg där företaget finns i jobbar för att företag som Handelsbolaget Ruth och Lars-Rolands Minkfarm ska trivas.

I Sölvesborg så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Pälsdjursuppfödning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Handelsbolaget Ruth och Lars-Rolands Minkfarm är momsregistrerat och det har de varit sedan 1981-01-01.

Idag är Handelsbolaget Ruth och Lars-Rolands Minkfarm och det finns flera företag som är det idag i Sölvesborg.

Vill man komma i kontakt med Handelsbolaget Ruth och Lars-Rolands Minkfarm så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0456-50548.

; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Handelsbolaget Ruth och Lars-Rolands Minkfarm är Persson, Arne Lars-Roland som är född 1957 och har titeln Bolagsman, Persson, Rut Elin som är född 1934 och har titeln Bolagsman, .

Handelsbolaget Ruth och Lars-Rolands Minkfarm har 916428-1678 som sitt organisationsnummer.