Handelsbolaget Mjällby Fabriks- & Miljö- sanering

Blekinge län

Information

Handelsbolaget Mjällby Fabriks- & Miljö- sanering är ett av många företag som finns i Sölvesborg. Det är nämligen den kommunen som Handelsbolaget Mjällby Fabriks- & Miljö- sanering finns i och den tillhör även Blekinge län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Handelsbolaget Mjällby Fabriks- & Miljö- sanering som idag finns i Blekinge län har varit registrerat sedan 1980-12-01. Men sedan 1980-01-01 så har Handelsbolaget Mjällby Fabriks- & Miljö- sanering varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Industriv. 1, 294 39, Sölvesborg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Handelsbolaget Mjällby Fabriks- & Miljö- sanering så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0456-31777.

Sölvesborg arbetar för att företag som Handelsbolaget Mjällby Fabriks- & Miljö- sanering ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Handelsbolaget Mjällby Fabriks- & Miljö- sanering. Det finns flera företag i Blekinge län.

Målning och blästring av järnkonstruktioner.

Firmatecknare för Handelsbolaget Mjällby Fabriks- & Miljö- sanering är följande:
Firman tecknas av Jouko Virtanen ensam..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Handelsbolaget Mjällby Fabriks- & Miljö- sanering och det är följande personer, Virtanen, Jouko Juhani som är född 1951 och har titeln Bolagsman, Virtanen, Marko Juhani Mattias som är född 1976 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Handelsbolaget Mjällby Fabriks- & Miljö- sanering är 916428-0415.