Kommanditbolaget Brembergs Måleri & Golv

Blekinge län

Information

Kommanditbolaget Brembergs Måleri & Golv hittar ni ett Blekinge län som inte är som andra län. I Blekinge län hittar ni Sölvesborg som är den kommunen där Kommanditbolaget Brembergs Måleri & Golv finns. I Sölvesborg så finns det många olika Kommanditbolag och i Blekinge län så finns det ännu fler Kommanditbolag. Kommanditbolaget Brembergs Måleri & Golv tillhör bolagstypen Kommanditbolag och företaget har F-skatt vilket Kommanditbolaget Brembergs Måleri & Golv har haft sedan 2008-08-14. Kommanditbolaget Brembergs Måleri & Golv har funnits sedan och 2008-08-14 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Kommanditbolaget Brembergs Måleri & Golv så kan ni göra det genom att skicka er post till Siretorpsv. 13, 294 39, Sölvesborg men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0456-13080.

Sölvesborg arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Blekinge län för att locka till sig fler företag.

Kommanditbolaget Brembergs Måleri & Golv har idag 916427-5431 som sitt organisationummer.

; Firman tecknas av Bremberg, Ben Uno ensam. är den som för stunden ansvarar för Kommanditbolaget Brembergs Måleri & Golv

Bedriva försäljning samt utföra arbete inom måleri- och golvbranschen.

I Kommanditbolaget Brembergs Måleri & Golv så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Bremberg, Ben Uno som är född 1942 och har titeln Komplementär, Bremberg, Ingrid Ann-Christin Iréne som är född 1944 och har titeln Kommanditdelägare, .