Handelsbolaget Tommy Berg & Co Billackering

Blekinge län

Information

Handelsbolaget Tommy Berg & Co Billackering är ett av många företag som finns i Sölvesborg. Det är nämligen den kommunen som Handelsbolaget Tommy Berg & Co Billackering finns i och den tillhör även Blekinge län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Handelsbolaget Tommy Berg & Co Billackering är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Handelsbolaget Tommy Berg & Co Billackering som idag finns i Blekinge län har varit registrerat sedan 1976-12-23. Men sedan 1977-01-01 så har Handelsbolaget Tommy Berg & Co Billackering varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Truckv. 6, 294 76, Sölvesborg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Handelsbolaget Tommy Berg & Co Billackering så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0456-31450.

Sölvesborg arbetar för att företag som Handelsbolaget Tommy Berg & Co Billackering ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Handelsbolaget Tommy Berg & Co Billackering. Det finns flera företag i Blekinge län.

Billackering.

Firmatecknare för Handelsbolaget Tommy Berg & Co Billackering är följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Handelsbolaget Tommy Berg & Co Billackering och det är följande personer, Berg, Björn Tommy som är född 1948 och har titeln Bolagsman, Berg, Pirjo Elisabet som är född 1948 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Handelsbolaget Tommy Berg & Co Billackering är 916427-3774.