Handelsbolaget Harryssons Minkfarm, Ingvar Harrysson & Co

Blekinge län

Information

Minkfarm.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Handelsbolaget Harryssons Minkfarm, Ingvar Harrysson & Co vars bolagstyp är Handelsbolag.

I Sölvesborg så är Handelsbolaget Harryssons Minkfarm, Ingvar Harrysson & Co ett av många bolag vars bolagstyp är Handelsbolag och tittar vi till hela Blekinge län så finns det ännu fler.

Sölvesborg arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Sölvesborg och i Blekinge län. Redan 1974-05-27 så skapades Handelsbolaget Harryssons Minkfarm, Ingvar Harrysson & Co och bolaget är har ej F-skattsedel.

Handelsbolaget Harryssons Minkfarm, Ingvar Harrysson & Co är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1981-01-01

916427-2685 är organisationsnummret för bolaget som finns i Sölvesborg.

Just nu är Handelsbolaget Harryssons Minkfarm, Ingvar Harrysson & Co och det finns många bolag som är i Blekinge län

Vill ni komma i kontakt med Handelsbolaget Harryssons Minkfarm, Ingvar Harrysson & Co så går det att nå dem via telefon på 0456-57252 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av Ingvar Harrysson och Jörgen Harrysson var för sig.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Handelsbolaget Harryssons Minkfarm, Ingvar Harrysson & Co är Harrysson, Per Göte Ingvar som är född 1938 och har titeln Bolagsman, Harrysson, Per Jörgen som är född 1962 och har titeln Bolagsman, .