Sölvesborgs Byggkonsult Svensson & Co Handelsbolag

Blekinge län

Information

Sölvesborgs Byggkonsult Svensson & Co Handelsbolag är ett företag som finns i Sölvesborg. I Sölvesborgs Byggkonsult Svensson & Co Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Svensson, Arne Lennart som är född 1931 och har titeln Bolagsman, Svensson, Eva Sibylla som är född 1936 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Sölvesborgs Byggkonsult Svensson & Co Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Sölvesborgs Byggkonsult Svensson & Co Handelsbolag på telefon 0456-41919.

Byggkonsultverksamhet, ljuskopiering och fastighetsförmedling.

Idag är Sölvesborgs Byggkonsult Svensson & Co Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Sölvesborgs Byggkonsult Svensson & Co Handelsbolag är ett av många företag som finns i Blekinge län och Sölvesborg arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Sölvesborgs Byggkonsult Svensson & Co Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1999-01-01 och Sölvesborgs Byggkonsult Svensson & Co Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1999-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Sölvesborgs Byggkonsult Svensson & Co Handelsbolag så är det följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Sölvesborgs Byggkonsult Svensson & Co Handelsbolag har 916427-1638 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Blekinge län.