Lörby Bil & Allservice

Blekinge län

Information

Lörby Bil & Allservice är en verksamhet som finns i Sölvesborg. I Lörby Bil & Allservice finns det lite olika personer som är förknippade och det är Nilsson, Hans Phillip Andreas som är född 1982 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Lörby Bil & Allservice så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Lörby Bil & Allservice på telefon 0456-50916.

Bilverkstad samt reparationer av lastbilar, entreprenadmaskiner, traktorer och jordbruksmaskiner. Dessutom reparationer av motorer till gräsklippare, båtar, motorsågar, mopeder och motorcyklar.

Idag är Lörby Bil & Allservice av bolagstypen Enskild firma.

Lörby Bil & Allservice är ett av många verksamheter som finns i Blekinge län och Sölvesborg arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Lörby Bil & Allservice innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2000-07-31 och Lörby Bil & Allservice är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2000-07-31.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Lörby Bil & Allservice så är det följande:

Lörby Bil & Allservice har 820427-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Blekinge län.