Firma Heidi Jeppsson

Blekinge län

Information

820205-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Firma Heidi Jeppsson. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Firma Heidi Jeppsson är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sölvesborg som är den kommunen som Firma Heidi Jeppsson finns i.

Firma Heidi Jeppsson har varit registrerat sedan 2009-05-19 och det finns flera verksamheter i Blekinge län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2009-06-11 vill man istället veta hur det står till med momsen för Firma Heidi Jeppsson så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2009-06-11.

Firma Heidi Jeppsson är och det finns flera verksamheter i Sölvesborg som också är .

Firmatecknare för Firma Heidi Jeppsson är följande:

Vill ni komma i kontakt med Firma Heidi Jeppsson så kan ni göra det på telefon genom 0456-12256 eller genom brev på följande adress:

Företaget kommer att bedriva rådgivning och försäljning av produkter inom skönhet och hälsa.

Det finns olika personer som har en koppling med Firma Heidi Jeppsson och det är Evertsson, Heidi Annica som är född 1982 och har titeln Innehavare av enskild firma,