Banyai Export-Import

Blekinge län

Information

780828-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Banyai Export-Import. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Banyai Export-Import är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sölvesborg som är den kommunen som Banyai Export-Import finns i.

Banyai Export-Import har varit registrerat sedan 1997-09-01 och det finns flera verksamheter i Blekinge län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2008-03-06 vill man istället veta hur det står till med momsen för Banyai Export-Import så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2008-03-06.

Banyai Export-Import är och det finns flera verksamheter i Sölvesborg som också är .

Firmatecknare för Banyai Export-Import är följande:

Vill ni komma i kontakt med Banyai Export-Import så kan ni göra det på telefon genom 073-9971673 eller genom brev på följande adress:

Import och export av möbler, kläder och elvaror. Handel med fordon. Restaurang och gatuköksverksamhet. Försäljning av livsmedel.

Det finns olika personer som har en koppling med Banyai Export-Import och det är Banyai, Alexe som är född 1978 och har titeln Innehavare av enskild firma,