PTL Enterprise ek. för.

Blekinge län

Information

PTL Enterprise ek. för. hittar ni ett Blekinge län som inte är som andra län. I Blekinge län hittar ni Sölvesborg som är den kommunen där PTL Enterprise ek. för. finns. I Sölvesborg så finns det många olika Ekonomisk förening och i Blekinge län så finns det ännu fler Ekonomisk förening. PTL Enterprise ek. för. tillhör bolagstypen Ekonomisk förening och bolaget har F-skatt vilket PTL Enterprise ek. för. har haft sedan 2006-09-21. PTL Enterprise ek. för. har funnits sedan och 2006-10-05 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till PTL Enterprise ek. för. så kan ni göra det genom att skicka er post till Danag. 11, 294 33, Sölvesborg men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0456-41198.

Sölvesborg arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Blekinge län för att locka till sig fler bolag.

PTL Enterprise ek. för. har idag 769615-0270 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Lilja, Anne Carina -Lilja, Gus Tommy är den som för stunden ansvarar för PTL Enterprise ek. för.

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att: 1. aktivt verka för evangeliums utbredande och mot antisemitism 2. bedriva administration, marknadsföring och tillhandahålla kontorstjänster 3. erbjuda finansiella tjänster - bokföring och revision 4. bedriva förlagsverksamhet 5. design av data mjukvara 6. Tillhandahålla presonliga och sociala tjänster för att tillmötesgå andras individuella behov . 7. bedriva utbildning - på kristen grund 8. bedriva annan med ovanstående sammanhängande och förenlig verksamhet

I PTL Enterprise ek. för. så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lilja, Gus Tommy som är född 1960 och har titeln VD, Lilja, Gus Tommy som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Anders Harald som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Lilja, Anne Carina som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Nils Christian Reinhold som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Lilja, Daniel Gus som är född 1987 och har titeln Suppleant.