Vaktföreningen i Blekinge Län Ekonomisk förening

Blekinge län

Information

Vaktföreningen i Blekinge Län Ekonomisk förening hittar ni ett Blekinge län som inte är som andra län. I Blekinge län hittar ni Sölvesborg som är den kommunen där Vaktföreningen i Blekinge Län Ekonomisk förening finns. I Sölvesborg så finns det många olika Ekonomisk förening och i Blekinge län så finns det ännu fler Ekonomisk förening. Vaktföreningen i Blekinge Län Ekonomisk förening tillhör verksamheterstypen Ekonomisk förening och verksamheten har F-skatt vilket Vaktföreningen i Blekinge Län Ekonomisk förening har haft sedan 2005-12-01. Vaktföreningen i Blekinge Län Ekonomisk förening har funnits sedan och 2005-12-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Vaktföreningen i Blekinge Län Ekonomisk förening så kan ni göra det genom att skicka er post till Utmarksv. 30, 372 34, Ronneby men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0456-14703.

Sölvesborg arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Blekinge län för att locka till sig fler verksamheter.

Vaktföreningen i Blekinge Län Ekonomisk förening har idag 769612-3046 som sitt organisationummer.

Firman tecknas, förutom av styrelsen, av Eddi Johansson och Karl-Erik Lindell i förening. är den som för stunden ansvarar för Vaktföreningen i Blekinge Län Ekonomisk förening

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att bereda dem arbete som ordningsvakter vid offentliga tillställningar och sammankomster.

I Vaktföreningen i Blekinge Län Ekonomisk förening så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Friberg, Kenth Erik Jörgen som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Hans Peter Eddi som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindell, Jimmy Patrik Sigfrid som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindell, Leif Bertil Karl-Erik som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Åkrell, Hans Robert Mikael som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Robert Mikael Stig-Allan som är född 1976 och har titeln SuppleantRagnvaldsson, Glenn Tommy som är född 1981 och har titeln Suppleant, .