Nogersunds Isförsäljning Ekonomisk förening

Blekinge län

Information

I Sölvesborg finns det ett Ekonomisk förening som heter Nogersunds Isförsäljning Ekonomisk förening. Det finns flera verksamheter som liknar Nogersunds Isförsäljning Ekonomisk förening i Blekinge län. Sölvesborg är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Nogersunds Isförsäljning Ekonomisk förening är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2005-08-25 och det finns flera verksamheter som är det i Blekinge län.

Sedan 2004-07-08 så har Nogersunds Isförsäljning Ekonomisk förening varit registrerat och sedan 2005-08-25 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Nogersunds Isförsäljning Ekonomisk förening och det finns fler verksamheter som är det i Sölvesborg.

Vill man komma i kontakt med Nogersunds Isförsäljning Ekonomisk förening så kan man gör det genom att posta ett brev till Nogersund Hamnen, 294 95, Sölvesborg. Vi ni istället prata med Nogersunds Isförsäljning Ekonomisk förening så kan ni göra det på .

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att tillverka och sälja is och därtill annan förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Arvidsson, Mats Tommy Lennart som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Strömberg, Lars Tommy som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Stålberg, Sten Anders som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, .

Firman tecknas, förutom av styrelsen, av styrelsens ledamöter var för sig. .

Nogersunds Isförsäljning Ekonomisk förening har 769611-1314 som sitt organisationsnummer.