Kulingen i Sölvesborg ekonomisk förening

Blekinge län

Information

Kulingen i Sölvesborg ekonomisk förening är en verksamhet som finns i Sölvesborg. I Kulingen i Sölvesborg ekonomisk förening finns det lite olika personer som är förknippade och det är Hoff Svensson, Åsa Paula Marianne som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Pia Therese som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Anna Cecilia som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Törnberg, Pella Emilie Johanna som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, .

Vill man kunna komma i kontakt med Kulingen i Sölvesborg ekonomisk förening så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Kulingen i Sölvesborg ekonomisk förening på telefon 0456-816628.

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att driva barnomsorgsverksamhet vari medlemmarna bereds arbete.

Idag är Kulingen i Sölvesborg ekonomisk förening av bolagstypen Ekonomisk förening.

Kulingen i Sölvesborg ekonomisk förening är ett av många verksamheter som finns i Blekinge län och Sölvesborg arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Kulingen i Sölvesborg ekonomisk förening innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-10-19 och Kulingen i Sölvesborg ekonomisk förening är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Kulingen i Sölvesborg ekonomisk förening så är det följande:
Firman tecknas, förutom av styrelsen av styrelsens ledamöter, två i förening.

Kulingen i Sölvesborg ekonomisk förening har 769610-9334 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Blekinge län.