Kooperativ Röd Ekonomisk förening

Blekinge län

Information

Ekonomisk förening finns det flera av i Sölvesborg och Kooperativ Röd Ekonomisk förening är ett av dem. Blekinge län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Kooperativ Röd Ekonomisk förening är ett av dem. Statusen för Kooperativ Röd Ekonomisk förening är att Bolaget är aktivt.

Kooperativ Röd Ekonomisk förening är ett Ekonomisk förening och skapades 2001-11-28. Det finns flera olika verksamheter i Blekinge län som är ett stort län. Sölvesborg där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Kooperativ Röd Ekonomisk förening ska trivas.

Kooperativ Röd Ekonomisk förening är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2009-09-03. I Sölvesborg så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att administrera ekonomin, att vara arbetsgivare åt funktionshindrad medlems personliga assistenter, att bevaka funktionshindrade medlemmars rättigheter enligt LSS:s, LASS:s och SoL:s syften till ett självvalt och självstyrt levnadssätt.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Kooperativ Röd Ekonomisk förening inte är momsregistrerat.

Idag är Kooperativ Röd Ekonomisk förening och det finns flera verksamheter som är det idag i Sölvesborg.

Vill man komma i kontakt med Kooperativ Röd Ekonomisk förening så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0456-10490.

Firman tecknas, förutom av styrelsen, av Ingela Brandt..

De som är på något sätt har med Kooperativ Röd Ekonomisk förening är Brandt, Pia Ingela Annette som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Jarl, Ingemo Elisabeth som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundin, Dan Gert Anders som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, .

Kooperativ Röd Ekonomisk förening har 769607-7721 som sitt organisationsnummer.